NSSA
Consument

 

Zoek een mini-opslag


WAT IS MINIOPSLAG?

 
consument

Wat is mini opslag?

De naam zegt het eigenlijk al, mini opslag is een opslagloods in het klein.

Om het wat uitgebreider te omschrijven: de flexibele verhuur van opslagruimte, hetgeen veelal beveiligde en geconditioneerde ruimte betreft. Door middel van een persoonlijk pasje, een sleutel of een toegangscode heeft de huurder toegang tot het pand. Met een eigen sleutel of code kan de huurder vervolgens naar zijn/haar eigen opslagruimte. Op deze manier kan de huurder op elk gewenst moment bij de opgeslagen goederen. Zeven dagen in de week, minimaal 12 uur per dag en indien gewenst tot wel 24 uur per dag. Beveiligd, schoon en droog, flexibel toegankelijk en flexibel in de grootte van opslagruimte.

 

Wie zijn de klanten en wat wordt er voornamelijk opgeslagen?

 

70-85% bestaat uit particulieren die tijdelijk, maar ook wel voor langere tijd, opslag nodig hebben. Inboedel bij verhuizing, verbouwing of gezinsuitbreiding, maar ook veel seizoensartikelen zoals: ski's, kerstspullen, kampeerspullen, seizoenskleding of spullen met een hoge emotionele waarde, een kastje van oma, tekeningen van de kinderen, etc. 

 

15-30% bestaat uit commerciele huurders. Denk daarbij aan opslag van (een deel van) de bedrijfsvoorraad, opslagruimte voor vertegenwoordigers en monteurs, tijdelijke opslag voor seizoensgebonden artikelen, de startende ondernemer, de ZZP-er, etc.

 

Nu klinkt dat allemaal uiteraard erg flexibel maar er zijn wel degelijk restricties, daar waar het (chemische) ontvlambare, bederfelijke of illegale goederen betreft.