NSSA
Consument

 

Zoek een mini-opslag


FAQ

 
consument
 1. Wat doet de NSSA allemaal? »

  De aangesloten bedrijven voldoen aan de strenge eisen met betrekking tot de veiligheid, privacy en tal van andere zaken. De vereniging toetst deze criteria. Tevens behartigt de vereniging het algemeen belang van de branche. Zo is zij aangesloten bij FEDESSA, de Europese overkoepelende organisatie. Tevens houdt de vereniging contact met alle overheidsinstanties waar de branche direct mee heeft te maken. 

 2. Kan ik flexibel meer ruimte huren bij een NSSA bedrijf? »

  Ja, alle aangesloten bedrijven hebben een mix van meerdere grote en kleinere opslagruimtes. De ruimtes zijn vanaf 1 m3 tot circa 120 m3. Meestal zijn de ruimtes niet hoger dan 3 meter omdat niet professionele verhuizers niet hoger kunnen stapelen zonder gevaar van omvallen van de goederen.

 3. Wat is belangrijk om te weten als ik een Mini-Opslag / Self-Storage bedrijf wil kiezen? »

  Over het algemeen kennen de aangesloten bedrijven strenge eisen wat betreft de veiligheid, privacy en tal van andere zaken. Het is afhankelijk van uw wensen met betrekking tot wat u wilt opslaan of u een passende ruimte kan worden aangeboden.

 4. Hoe laat kan ik terecht bij een Mini-Opslag / Self-Storage bedrijf? »

  De meeste opslagruimtes zijn bereikbaar tussen 06:00 en 23:00 uur. In sommige bedrijven kunt u ook gebruik maken van speciale 24-uurs opslagruimtes. Voor nadere informatie kunt u de website van de betreffende vestiging raadplegen.

 5. Kan ik een klacht over een Mini Opslag / Self Storage bedrijf indienen »

  Indien u een klacht heeft over uw Mini Opslag / Self Storage ruimte aanbieder kunt u dit per mail sturen naar info@nssa.nl.

  De klacht zal in de bestuursvergadering worden opgenomen en hierbij zal worden nagegaan of de branche vereniging kan bemiddelen om tot een voor beide partijen wenselijke oplossing te komen.

  Over het algemeen kan worden gesteld dat de branche vereniging alleen klachten ontvankelijk zal verklaren waarbij het gaat over het niet voldoen aan de criteria. Overige klachten zullen zeker binnen de branche kenbaar worden gemaakt, echter in hoeverre de branche vereniging hierin partij kan zijn hangt af van de klacht.